logo Hardcore-sex.nl

Hardcore-sex.nl

Niet tevreden over Hardcore-sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hardcore-sex is een datingsite met neppe profielen. Daarbij worden berichtjes beantwoord door eigen chatoperators. Ontdek wat experts onderzochten op hardcore-sex.nl en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door ons. Bekijk wat betrouwbare datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

hardcore-sex review

hardcore-sex is een casual dating site met daarop fake profielen die zij zelf hebben aangebracht. De berichtjes op je account worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je meestal ook direct een dure bundel kopen van minimaal € 17,50- tot aan de 219,50 euro per aankoop. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Des al niet te min betaal je bij het grootste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop rekenen ze zomaar € 1,75 per berichtje. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen op deze dating site al beweren ze meestal dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Hardcore-sex.nl?

Toevallig een van de gebruikers van hardcore-sex? Wij adviseren je om je daar meteen account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hardcore-sex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke sexdating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

hardcore-sex account verwijderen

Meestal maken dit soort datingsites het de leden zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten onze experts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Je hardcore-sex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://hardcore-sex.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je hardcore-sex eventuele credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pascal (49 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Hardcore-sex.nl niet aan Met van die misleindende titels ga je al gauw de mist in,

Met van die misleindende titels ga je al gauw de mist in, hier doen ze niet aan seks en al helemaal niet aan hardcore seks.

auteur van de beoordeling
Sexbuddy69 (64 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Hardcore-sex.nl niet aan Ik zie een comment staan van Pippo18 en kan het niet meer

Ik zie een comment staan van Pippo18 en kan het niet meer met hem eens zijn ik ben helaas zo dom geweest er een hoop geld in te steken maar alle foto's zijn van vrouwen die niet eens uit onze omstreken komen, allemaal vrouwen van andere websites plagiaat noem ik het walgelijk!

auteur van de beoordeling
Pippo18 (34 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad Hardcore-sex.nl niet aan Onbetrouwbaar zijn ze daar, in het begin overhalen ze je

Onbetrouwbaar zijn ze daar, in het begin overhalen ze je op een enge manier. Ze overtuigen echt om credits te kopen. Eenmaal in gesprek blijkt het niet eens altijd over hardcore seks te gaan en blijken sommige ineens schuw. Daardoor kreeg ik veel argwaan en ben ik een zoektocht opgestart naar de personen. Ik heb ook foto's gekopieerd en die vrouwtjes komen niet eens uit Nederland. Als je niet oppast dan ben je een godsvermogen kwijt voor iets waar je niets aan hebt. Je moet het zelf weten wat je doet maar denk ik godsnaam twee keer na als je eraan begint.

auteur van de beoordeling
Boris (47 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad Hardcore-sex.nl niet aan Heb het idee dat echt elke profiel nep is maar heb mezelf

Heb het idee dat echt elke profiel nep is maar heb mezelf er toch in laten luizen. Werkelijk waar is het een grote onzin wat daar gebeurd. Bij het aanmaken van mijn profiel stroomde de berichten binnen. Is toch wel bizar dat vrouwen sex willen terwijl ze niet eens weten wat ik zou willen doen. En elke dag werden de berichten meer en meer, dit is gewoon veel te veel. Ik geloof niet dat vrouwen zich aanbieden zonder te weten wat ik zou willen. Want als ze dat willen wat ze zeggen dan kom je ook tot een afspraak en dat bleef uit. En ik ben echt niet respectloos naar vrouwen toe. Ik weet heel goed dat het ook onmogelijk is om direct haar benen te spreiden. Maar die indruk geven ze mij wel en daar heb ik niet om gevraagd. De ene bericht is nog meer hoerig dan het andere bericht. Alle vrouwen sturen ook maar heel gemakkelijk naaktfoto's. Dat ik het niet direct door had dat ik had te maken met fake profielen kan ik alleen mezelf aanrekenen.