logo Huisvrouwensex.com

Huisvrouwensex.com

Niet tevreden over Huisvrouwensex.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Huisvrouwensex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. huisvrouwensex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts huisvrouwensex.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor huisvrouwensex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Huisvrouwensex review

Huisvrouwensex is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze meestal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op huisvrouwensex.com?

Dus ben je een van de profielen op huisvrouwensex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor huisvrouwensex.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

huisvrouwensex profiel verwijderen


Je huisvrouwensex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "huisvrouwensex.com/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je huisvrouwensex eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Proud (65 jaar) 26 Jul 2019
Ik raad Huisvrouwensex.com niet aan Een site om absoluut geen lid van te

Een site om absoluut geen lid van te worden. het blijkt zelfs dat er dezelfde zinnen gebruikt worden als je met twee dames tegelijk aan het chatten bent, dat valt natuurlijk op. Men is er alleen op uit om jouw credits zo snel mogelijk op te maken. Mijn advies --> wegblijven en er niet op ingaan.