logo Geileflirts.nl

Geileflirts.nl

Niet tevreden over Geileflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geileflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. geileflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileflirts review

Geileflirts is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste tien euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op geileflirts.nl?

Dus ben je een gebruiker van geileflirts, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geileflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

geileflirts account verwijderen

Je geileflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "geileflirts.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je geileflirts eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!