logo Flirten4u.nl

Flirten4u.nl

Niet tevreden over Flirten4u.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirten4u is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirten4u berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirten4u.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirten4u zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirten4u review

Flirten4u is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens voor tien euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze veelal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirten4u.nl?

Dus ben je een van de leden van flirten4u, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirten4u.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

flirten4u uitschrijven


Je flirten4u account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "flirten4u.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je flirten4u eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!