logo Geileneukdates.nl

Geileneukdates.nl

Niet tevreden over Geileneukdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geileneukdates is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geileneukdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileneukdates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileneukdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileneukdates review

Geileneukdates is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met vele berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op geileneukdates.nl?

Dus ben je een gebruiker van geileneukdates, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor geileneukdates.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

geileneukdates account verwijderen


Je geileneukdates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "geileneukdates.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je geileneukdates eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!