logo Datingmaps.nl

Datingmaps.nl

Niet tevreden over Datingmaps.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingmaps is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datingmaps berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingmaps.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingmaps zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingmaps review

Datingmaps is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op datingmaps.nl?

Dus ben je een van de profielen op datingmaps, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datingmaps.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

datingmaps account verwijderen


Je datingmaps account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "datingmaps.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je datingmaps eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!