logo Geheimsexcontact.nl

Geheimsexcontact.nl

Niet tevreden over Geheimsexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geheimsexcontact is een fake seks dating site dat gebruik maakt van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chatters. Lees wat onze experts over geheimsexcontact.nl zeggen en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Zie wat betere alternatieven zijn voor geheimsexcontact, met eerlijke profielen en zonder eigen chatoperators

Geheimsexcontact review

Geheimsexcontact is een fake datingwebsite met daarop zelf ontwikkelde neppe profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met tientallen berichtjes van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst 10 euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot €250,00 per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze veelal dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op Geheimsexcontact.nl?

Toevallig lid van geheimsexcontact? Ons advies is om je ook per direct uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor geheimsexcontact.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

geheimsexcontact uitschrijven

Om jouw profiel op geheimsexcontact te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de site .
  2. Vervolgens klik je op "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "geheimsexcontact.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je profiel meteen te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je registratie officieel verwijderd.

Let op: Je geheimsexcontact eventuele tegoed en berichten gaan verloren na het verwijderen van je profiel!