logo Afspraakje.nl

Afspraakje.nl

Niet tevreden over Afspraakje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afspraakje is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. afspraakje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afspraakje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor afspraakje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afspraakje review

Afspraakje is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overladen met tig tallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op afspraakje.nl?

Dus ben je aangemeld op afspraakje, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor afspraakje.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

afspraakje account verwijderen


Je afspraakje account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "afspraakje.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je afspraakje eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jonkel (19 jaar) 06 mei 2019
Ik raad Afspraakje.nl niet aan Je noemt het een afspraakje maar in werkelijkheid is een

Je noemt het een afspraakje maar in werkelijkheid is een afspraakje niet mogelijk want dat staat in de algemene voorwaarde. Dit is pure misleiding. Het is dat ik oplet anders had het me weer een rip gekost.

auteur van de beoordeling
Duckface (42 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.nl niet aan Hahaha, zie je

Hahaha, zie je wel. Ik wist dat die site al nep en niet safe was. Ik raad men ook aan om toch vaker beter na te denken en onderzoek te doen. Je hoeft alleen maar de algemene voorwaarden te lezen. Wel een mooi initiatief om een site als safedate op de markt te brengen. Wellicht zet het mensen aan om beter na te denken en de controle uit te voeren. Ik ga het eens bij Happy Pancake proberen ;-)

auteur van de beoordeling
Melvin (25 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.nl niet aan Als je een afspraakje wilt regelen dan kan je hier niet

Als je een afspraakje wilt regelen dan kan je hier niet terecht. Alle vrouwen zeggen een afspraakje te willen hebben maar moet ik dan maanden wachten op een daadwerkelijk afspraak. Het is toch normaal dat je daar zit om met een leuke vrouw tot een date te komen. Ze blijven er maar omheen draaien op die kut site