logo Tgirlscontact.nl

Tgirlscontact.nl

Niet tevreden over Tgirlscontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Tgirlscontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. tgirlscontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tgirlscontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tgirlscontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tgirlscontact review

Tgirlscontact is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met vele berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op tgirlscontact.nl?

Dus ben je ingeschreven op tgirlscontact, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor tgirlscontact.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

tgirlscontact uitschrijven


Je tgirlscontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "tgirlscontact.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je tgirlscontact eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!