Screenshot van Sexantwerpen.com

Sexantwerpen.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!

Sexantwerpen is een datingsite met fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat de experts over sexantwerpen.com zeggen en waarom deze sexdating site afgeraden wordt door ons. Ontdek wat betrouwbare datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fake berichten van chatoperators

sexantwerpen review

sexantwerpen is een dating site dat gebruik maakt van fictieve profielen die door hunzelf zijn gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je meestal ook direct een heel creditpakket inkopen van minimaal meer dan 17 euro tot meer dan 200 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-bundel als nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige aankoop rekenen ze zomaar € 1,75 per verstuurd bericht. Ten slotte is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel mogelijk is.

Ingeschreven op Sexantwerpen.com?

Toevallig een van de leden van sexantwerpen? Wij raden je aan om je daar ook af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor sexantwerpen.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

sexantwerpen account verwijderen

Meestal maken dit soort datingsites het hun gebruikers zo onbegrijpelijk mogelijk om je er weer uit te schrijven. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste manier te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je sexantwerpen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://sexantwerpen.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je sexantwerpen eventuele credittegoed en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leon (22 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Sexantwerpen.com niet aan Wat geld verloren om een wijze les mee te krijgen, lees

Wat geld verloren om een wijze les mee te krijgen, lees altijd eerst even de gebruikersvoorwaarde, daarin word beschreven dat ze gebruik maken van nep profielen.

auteur van de beoordeling
Matthijs (33 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Sexantwerpen.com niet aan Tijdens me vakantie 2 weken op de site gezeten, buiten een

Tijdens me vakantie 2 weken op de site gezeten, buiten een hoop gepraat over alles behalve seks nooit in de buurt gekomen van afspreken terwijl ik vrij veel credit had aangeschaft.

auteur van de beoordeling
JeanPierre (38 jaar) 2 mei 2019
Ik raad Sexantwerpen.com niet aan Ik heb veel te veel verwachtingen gehad over het vinden

Ik heb veel te veel verwachtingen gehad over het vinden van sex in Antwerpen. Zo'n plezante ervaring ga je er niet opdoen want iedere vrouw doet hetzelfde. Uitstellen van een date en ze komen nooit met een tegenvoorstel.

auteur van de beoordeling
Flipje (66 jaar) 23 april 2019
Ik raad Sexantwerpen.com niet aan Twee sterren, nauwelijks resultaten en alleen maar slechte

Twee sterren, nauwelijks resultaten en alleen maar slechte ervaringen. De vrouwkes op de foto zijn wel schoon maar daar koop gij niks voor. Je verwacht er van te voren echt iets van en het is vervelend om van een koude kermis thuis te komen. Ge voelt je alleen maar rot elke dag dat je chat. En dan worden ze boos als je ongeduldig wordt.