logo Flirtsturen.nl

Flirtsturen.nl

10
Niet tevreden over Flirtsturen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk aangemaakt door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtsturen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtsturen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtsturen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtsturen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtsturen review

Flirtsturen is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je registratie overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minstens €10,- credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtsturen.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtsturen, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirtsturen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

flirtsturen account verwijderen


Je flirtsturen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "flirtsturen.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je flirtsturen eventuele tegoed komen direct te vervallen hierna!