logo Gratisseksdaten.nl

Gratisseksdaten.nl

Niet tevreden over Gratisseksdaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisseksdaten is een nep casual dating site die gebruik maken van zelf gemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chatoperators. Zie wat de experts over gratisseksdaten.nl zeggen en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Zie wat de beste alternatieven zijn voor gratisseksdaten, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

gratisseksdaten review

gratisseksdaten is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overladen met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op gratisseksdaten.nl?

Dus ben je een van de leden van gratisseksdaten, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratisseksdaten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gratisseksdaten account verwijderen


Je gratisseksdaten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "gratisseksdaten.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je gratisseksdaten eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Janneman (53 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Gratisseksdaten.nl niet aan In de algemene voorwaarden staat dat fysiek contact niet

In de algemene voorwaarden staat dat fysiek contact niet mogelijk is. Het is entertainment! Ik ben er wel ingeluisd en ben best een tijdje actief geweest. Hun doel is ons zoveel mogelijk credits laten kopen, zo worden hun rijk. Over onze rug en wij zijn schijnbaar te dom om het te zien.