logo Contactfabriek.nl

Contactfabriek.nl

9
Niet tevreden over Contactfabriek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactfabriek is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. contactfabriek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactfabriek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactfabriek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactfabriek review

Contactfabriek is een fake dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overspoeld met tientallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op contactfabriek.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van contactfabriek, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor contactfabriek.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

contactfabriek profiel verwijderen

Je contactfabriek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "contactfabriek.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je contactfabriek eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!