logo Liveflirting.nl

Liveflirting.nl

Niet tevreden over Liveflirting.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Liveflirting is een nep datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat de experts over liveflirting.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor liveflirting, met eerlijke profielen en zonder eigen chatters

Liveflirting review

Liveflirting is een fake datingsite die gebruik maken van zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per berichtje betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze vaak overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op Liveflirting.nl?

Toevallig een van de gebruikers van liveflirting? Wij raden je aan om je meteen account op te zeggen en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor liveflirting.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke sexdating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

liveflirting profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op liveflirting te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "liveflirting.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingsmail om je lidmaatschap officieel te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is je lidmaatschap meteen verwijderd.

Let op: Je liveflirting eventuele credits en berichten geschiedenis vervallen direct na het verwijderen van je profiel!