logo Discreteflirts.nl

Discreteflirts.nl

Niet tevreden over Discreteflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Discreteflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. discreteflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts discreteflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreteflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreteflirts review

discreteflirts.nl is een casual dating site wat gebruik maakt van zelf gecreëerde neppe profielen. Dit wordt ook vermeldt aan de onderkant van de pagina verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op discreteflirts zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je kosten betalen per chatbericht. Tevens worden alle reacties die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit berichtje beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen over het algemeen een vaste vergoeding per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Daarbij word je binnen een paar minuten na de eerste keer inloggen overrompelt door vele chatberichtjes van dit soort fake profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om mooie vrouwen.

Bovendien proberen de chatoperators je het idee te geven heel veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk credits inkopen van op z'n minst €74,99. Anders betaal je al snel €1,- per credit. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de leden van discreteflirts. Al doen ze bijna altijd overkomen dat ze juist graag je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze chatters als doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op discreteflirts.nl?

Ben je al lid van discreteflirts, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 seks datingsites de beste alternatieven voor discreteflirts.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen.