logo Hotmaildating.nl

Hotmaildating.nl

Niet tevreden over Hotmaildating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hotmaildating is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. hotmaildating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hotmaildating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotmaildating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotmaildating review

Hotmaildating is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je registratie overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je ten minste €10,- credits moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op hotmaildating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van hotmaildating, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seks dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hotmaildating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

hotmaildating uitschrijven

Je hotmaildating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "hotmaildating.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je hotmaildating eventuele tegoed komen direct te vervallen hierna!