logo Fotodating.nl

Fotodating.nl

Niet tevreden over Fotodating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Fotodating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. fotodating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fotodating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fotodating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fotodating review

Fotodating is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overrompelt met vele reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waarmee je ten minste 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op fotodating.nl?

Dus ben je ingeschreven op fotodating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder nep profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor fotodating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

fotodating uitschrijven


Je fotodating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "fotodating.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je fotodating eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!