logo Datingpoint.eu

Datingpoint.eu

Niet tevreden over Datingpoint.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingpoint is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datingpoint berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingpoint.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingpoint zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingpoint review

Datingpoint is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal tien euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op datingpoint.eu?

Dus ben je aangemeld op datingpoint, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datingpoint.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

datingpoint account verwijderen

Je datingpoint account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "datingpoint.eu/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je datingpoint eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!