logo Livedaten.nl

Livedaten.nl

Niet tevreden over Livedaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Livedaten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. livedaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts livedaten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor livedaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Livedaten review

Livedaten is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al beweren ze veelal dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op livedaten.nl?

Dus ben je ingeschreven op livedaten, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor livedaten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

livedaten account verwijderen


Je livedaten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "livedaten.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je livedaten eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!