logo Dreampartner.nl

Dreampartner.nl

Niet tevreden over Dreampartner.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dreampartner is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dreampartner berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dreampartner.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dreampartner zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dreampartner review

Dreampartner is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste €10,- een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op dreampartner.nl?

Dus ben je een van de profielen op dreampartner, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor dreampartner.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze sexdating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

dreampartner uitschrijven

Je dreampartner account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "dreampartner.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je dreampartner eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!