logo Flirttime.nl

Flirttime.nl

Niet tevreden over Flirttime.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirttime is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirttime berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirttime.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirttime zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirttime review

Flirttime is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op flirttime.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirttime, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirttime.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirttime profiel verwijderen

Je flirttime account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirttime.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je flirttime eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!