logo Contactmail.nl

Contactmail.nl

Niet tevreden over Contactmail.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactmail is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. contactmail berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactmail.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactmail zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactmail review

Contactmail is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Daarna is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al laten ze vaak overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op contactmail.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van contactmail, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor contactmail.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

contactmail uitschrijven


Je contactmail account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "contactmail.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je contactmail eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Janno (60 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Contactmail.nl niet aan Door derhalve fictieve profielen te noemen dacht ik dat er

Door derhalve fictieve profielen te noemen dacht ik dat er wel echte tussen zaten, Niets is minder waar, preces hetzelfde als al die andere sites. Ook geen mail van een vrouw te krijgen voor contact.