Screenshot van Sexcontactads.nl

Sexcontactads.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Sexcontactads is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. sexcontactads berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts sexcontactads.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor sexcontactads zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sexcontactads review

sexcontactads.nl is een casual dating site wat gebruik maakt van zelf gemaakte nep gebruikers. Dit schrijven ze in de footer hun website weggestopt in de kleine letters. Zo wordt er benoemd: "De profielen op sexcontactads zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je betalen per chatbericht. Tevens worden de chats die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je op zo een chat in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een vaste vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je binnen een paar minuten na de eerste keer inloggen overrompelt door de tig tallen chatberichten van deze gemodereerde leden. Daarbij gaat het bijna altijd om goed uitziende vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn ten minste €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een bundel kopen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- euro per credit. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de leden op sexcontactads. Al zeggen ze veelal dat ze maar al te graag willen afspreken. Kort samengevat hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op sexcontactads.nl?

Heb je je al ingeschreven op sexcontactads, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit duizenden sexdate platforms de beste alternatieven voor sexcontactads.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen.