logo Flirtsexadvertenties.nl

Flirtsexadvertenties.nl

9
Niet tevreden over Flirtsexadvertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtsexadvertenties is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtsexadvertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtsexadvertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtsexadvertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtsexadvertenties review

Flirtsexadvertenties is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overladen met vele chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op flirtsexadvertenties.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtsexadvertenties, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtsexadvertenties.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

flirtsexadvertenties account verwijderen

Je flirtsexadvertenties account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtsexadvertenties.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtsexadvertenties eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!