logo Hotflirt.nl

Hotflirt.nl

Niet tevreden over Hotflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hotflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. hotflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hotflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotflirt review

Hotflirt is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met veel chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze vaak dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op hotflirt.nl?

Dus ben je een van de profielen op hotflirt, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor hotflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

hotflirt account verwijderen

Je hotflirt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "hotflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je hotflirt eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jo04 (49 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Hotflirt.nl niet aan Pleur op met je hot flirt, het woord flirt verzinnen ze

Pleur op met je hot flirt, het woord flirt verzinnen ze alleen maar om jou en mij op te lichten. Flirten moet je lekker buiten op straat doen met leuke dames dan kost het je ook geen geld. Je gaat toch niet betalen voor een flirt