logo Hotdate.nl

Hotdate.nl

Niet tevreden over Hotdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hotdate is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. hotdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hotdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotdate review

Hotdate is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op hotdate.nl?

Dus ben je een van de profielen op hotdate, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor hotdate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

hotdate profiel verwijderen


Je hotdate account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "hotdate.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je hotdate eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Meneer janssen (71 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Hotdate.nl niet aan Aan een hot date denk je direct aan een echte date maar

Aan een hot date denk je direct aan een echte date maar dat is gewoon niet waar. Ik ben hier vier jaar aan het chatten geweest met diverse dames maar een date heeft er nooit ingezeten.

auteur van de beoordeling
Yvo (58 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Hotdate.nl niet aan Heel gek, ik kom terug van een zakenreis en ik ga naar de

Heel gek, ik kom terug van een zakenreis en ik ga naar de site hotdate.nl en ineens is het een ander geworden. Ik heb nog kredieten over maar na onderzoek te verrichten kwam ik op deze site. Ik ga de site hotdate maar vermijden en vergeten want die date is een utopie. Gr. Yvo