logo Gsmcontact.nl

Gsmcontact.nl

Niet tevreden over Gsmcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gsmcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. gsmcontact berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts gsmcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gsmcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gsmcontact review

gsmcontact.nl is een erotisch dating platform die gebruik maakt van door hun zelf gemaakte nep leden. Dit wordt tevens bevestigd helemaal onderin de pagina weggestopt in het midden van de kleine lettertjes. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op gsmcontact zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Tevens worden berichten die je binnen krijgt systematisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je op zo een bericht reageerd wordt het bericht gevoerd met een berichten centrale. Deze chatters krijgen gewoonlijk een vaste commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je kort na het aanmelden overvallen door soms honderden berichten van deze zelf gemaakte leden. Daarbij gaat het bijna altijd om knappe dames.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je de indruk te geven ontzettend veel interesse in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn minimaal 75 cent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel een bundel aanschaffen van minimaal €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan één euro per credit. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de leden op gsmcontact. Al laten ze veelal overkomen dat ze juist wel je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op gsmcontact.nl?

Ben je al gerigistreerd op gsmcontact, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte casual dates kunt regelen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor gsmcontact.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte dames.