logo 4u2date.nl

4u2date.nl

Niet tevreden over 4u2date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

4u2date is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperators. Kom er achter wat onze experts van 4u2date.nl vinden en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Ondervind wat betere alternatieven zijn voor 4u2date, met echte profielen en zonder eigen chatoperators

4u2date review

4u2date is een fake erotische datingwebsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waarmee je ten minste voor tien euro credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €250,- per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op 4u2date.nl?

Toevallig een van de leden van 4u2date? Ons advies is om je hier ook gewoon account op te zeggen en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor 4u2date.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om credit tegoed te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

4u2date profiel verwijderen

Om je profiel op 4u2date te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "4u2date.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigings-email om je account officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw account meteen verwijderd.

Let op: Je 4u2date eventuele credits en chat gesprekken komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!