logo Xcontactsite.nl

Xcontactsite.nl

Niet tevreden over Xcontactsite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Xcontactsite is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. xcontactsite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xcontactsite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xcontactsite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xcontactsite review

Xcontactsite is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met overdreven veel berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op xcontactsite.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van xcontactsite, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor xcontactsite.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

xcontactsite uitschrijven

Je xcontactsite account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "xcontactsite.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je xcontactsite eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Vic (49 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Xcontactsite.nl niet aan ben er wel klaar mee met al die sites waar je jaren lang

ben er wel klaar mee met al die sites waar je jaren lang zit te chatten zonder profijt. dit is weer zo een voorbeeld van dit