logo Rijpdaten.nl

Rijpdaten.nl

9
Niet tevreden over Rijpdaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpdaten is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat experts over rijpdaten.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door de experts. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor rijpdaten, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatters

Rijpdaten review

Rijpdaten is een fictieve erotische dating website dat gebruik maakt van door hunzelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bundels lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per credit betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Rijpdaten.nl?

Toevallig aangemeld op rijpdaten? Wij adviseren je om je ook meteen account op te zeggen en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpdaten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

rijpdaten account verwijderen

Om jouw inschrijving op rijpdaten te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website .
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "rijpdaten.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je lidmaatschap geheel te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt jouw account permanent verwijderd.

Let op: Je rijpdaten eventuele credits en berichten gaan verloren hierna!