logo Flirt-profielen.nl

Flirt-profielen.nl

Niet tevreden over Flirt-profielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt-profielen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirt-profielen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-profielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-profielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-profielen review

Flirt-profielen is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op flirt-profielen.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirt-profielen, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor flirt-profielen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirt-profielen account verwijderen

Je flirt-profielen account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirt-profielen.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je flirt-profielen eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Patrick (38 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Flirt-profielen.nl niet aan Eigenlijk ben ik gewoon heel dom want ze nomen die site

Eigenlijk ben ik gewoon heel dom want ze nomen die site niet voor niets flirt profielen. Het draait alleen om flirten al lieten de dames mij wel weten dat er een date inzat. Not dus!