logo Datingsnel.nl

Datingsnel.nl

13
Niet tevreden over Datingsnel.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingsnel is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datingsnel berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingsnel.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingsnel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingsnel review

Datingsnel is een fake datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze meestal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op datingsnel.nl?

Dus ben je lid van datingsnel, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datingsnel.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

datingsnel account verwijderen


Je datingsnel account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "datingsnel.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je datingsnel eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tony (43 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Datingsnel.nl niet aan Overduidelijk dat deze site ook werkt met

Overduidelijk dat deze site ook werkt met chatoperators. Ik schreef mij hier in omdat ik ervan uitging dat de dating snel zou zijn maar dat is niet zo.