logo Afsprekenvoorsex.net

Afsprekenvoorsex.net

10
Niet tevreden over Afsprekenvoorsex.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afsprekenvoorsex-net is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. afsprekenvoorsex-net berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afsprekenvoorsex.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor afsprekenvoorsex-net zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afsprekenvoorsex-net review

Afsprekenvoorsex-net is een fake dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op afsprekenvoorsex.net?

Dus ben je ingeschreven op afsprekenvoorsex-net, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor afsprekenvoorsex.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

afsprekenvoorsex-net profiel verwijderen

Je afsprekenvoorsex-net account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "afsprekenvoorsex.net/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account te verwijderen.

Let op: Je afsprekenvoorsex-net eventuele credits vervallen direct hierna!