logo Iflirts.nl

Iflirts.nl

Niet tevreden over Iflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Iflirts is een seks datingsite met fictieve profielen. Daarbij worden berichten beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Kom er achter wat experts onderzochten op iflirts.nl en waarom deze sexdating site wordt afgeraden door SafeDate. Zie wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder eigen berichten centrales

iflirts review

iflirts is een dating site met neppe profielen die ze zelf hebben gecreëerd. De berichtjes worden hierbij verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je dan eerst een bundel aanschaffen van minstens ruim 17 euro, oplopend tot tegen de €220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Niettemin zijn de kosten met de duurste credit-bundel als nog €1,10 per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je tot een euro vijfenzeventig per bericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te scoren via deze dating site al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Iflirts.nl?

Toevallig een gebruiker van iflirts? Ons advies is om je hier ook gewoon af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep profielen. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor iflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

iflirts uitschrijven

Meestal maken dit soort casual dating sites het gebruikers zo lastig als mogelijk om je account te verwijderen. Tevens vermelden ze niks tussen de veel gestelde vragen. Je iflirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van je scherm. Je ziet nu een ander menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar onderin op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je iflirts eventuele credits en berichten vervallen direct hierna!