logo Centralsupport.nl

Centralsupport.nl

9
Niet tevreden over Centralsupport.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Centralsupport is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. centralsupport berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts centralsupport.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor centralsupport zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Centralsupport review

centralsupport.nl is een casual dating site wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fake leden. Dit tonen ze ook in de footer de website verstopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op centralsupport zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Tevens worden de berichtjes die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je hierop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze mensen krijgen veelal een vaste vergoeding per bericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je binnen een paar minuten na het registreren overdonderd door de tig tallen berichten van dit soort zelf gemaakte profielen. Tevens gaat het meestal om mooie vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je het gevoel te geven heel veel interesse in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per chatbericht. Daarna is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de leden van centralsupport. Al laten ze vaak overkomen dat ze heel graag willen daten. Daarentegen hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op centralsupport.nl?

Ben je al gerigistreerd op centralsupport, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere datingsites waar je wel echte seksdates kunt hebben. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 seks datingsites de beste alternatieven voor centralsupport.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen.