logo Temptation-dating.nl

Temptation-dating.nl

9
Niet tevreden over Temptation-dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Temptation-dating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. temptation-dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts temptation-dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor temptation-dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Temptation-dating review

Temptation-dating is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze veelal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op temptation-dating.nl?

Dus ben je aangemeld op temptation-dating, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor temptation-dating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

temptation-dating uitschrijven

Je temptation-dating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "temptation-dating.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je temptation-dating eventuele credits ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!