Screenshot van Neukafspraak.nl

Neukafspraak.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!

Neukafspraak is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neukafspraak berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukafspraak.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukafspraak zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukafspraak review

Neukafspraak is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal tien euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op neukafspraak.nl?

Dus ben je een van de leden van neukafspraak, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor neukafspraak.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

neukafspraak account verwijderen

Je neukafspraak account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "neukafspraak.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je neukafspraak eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!