logo Relatiesex.nl

Relatiesex.nl

Niet tevreden over Relatiesex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relatiesex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. relatiesex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiesex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiesex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiesex review

Relatiesex is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met soms honderden chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op relatiesex.nl?

Dus ben je een van de leden van relatiesex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating met echte leden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor relatiesex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

relatiesex profiel verwijderen


Je relatiesex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "relatiesex.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je relatiesex eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!