logo Relatie.nl

Relatie.nl

17
Niet tevreden over Relatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Relatie is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. relatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatie review

Relatie is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op relatie.nl?

Dus ben je een van de profielen op relatie, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor relatie.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

relatie profiel verwijderen


Je relatie account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "relatie.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je relatie eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sten (80 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Relatie.nl niet aan Het is aftasten maar het moet, geen credit meer kopen want

Het is aftasten maar het moet, geen credit meer kopen want dit gaat nergens heen ik sluit dit hoofdstuk nu officieel, hier haald men geen blijdschap uit.

auteur van de beoordeling
Genaaid (36 jaar) 21 mei 2018
Ik raad Relatie.nl niet aan Ik voel mij echt genaaid om het wat grover te

Ik voel mij echt genaaid om het wat grover te zeggen. Ik ben echt toe aan een relatie maar of die daar is te vinden betwijfel ik. Ik denk niet dat ik daar een relatie kan vinden wat gewoon heel erg jammer is. Er zijn genoeg profielen te vinden maar nooit een afspraakje kunnen regelen in maanden tijd. Dan voel je je gewoon genaaid!