logo Gsmflirts.com

Gsmflirts.com

Niet tevreden over Gsmflirts.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gsmflirts-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gsmflirts-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gsmflirts.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor gsmflirts-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gsmflirts-com review

Gsmflirts-com is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze meestal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op gsmflirts.com?

Dus ben je een gebruiker van gsmflirts-com, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gsmflirts.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gsmflirts-com account verwijderen


Je gsmflirts-com account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "gsmflirts.com/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je gsmflirts-com eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na deze aktie!