Screenshot van Nusexcontacten.nl

Nusexcontacten.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden bijna alleen geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chat operators Not Safe!

Nusexcontacten is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Zie wat experts over nusexcontacten.nl zeggen en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de beste alternatieven zijn voor nusexcontacten, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde chatters

Nusexcontacten review

Nusexcontacten is een fictieve seks datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte neppe profielen. Daarnaast worden reacties verstuurd en beantwoord door betaalde chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot €250,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op Nusexcontacten.nl?

Toevallig een van de profielen op nusexcontacten? Ons advies is om je hier meteen af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor nusexcontacten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

nusexcontacten uitschrijven

Om jouw profiel op nusexcontacten te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je nusexcontacten-profiel.
  2. Vervolgens klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "nusexcontacten.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je profiel definitief te verwijderen. Na het klikken op de link is je registratie geheel verwijderd.

Let op: Je nusexcontacten eventuele tegoed en berichtjes ben je wel kwijt hierna!