logo Massagedates.nl

Massagedates.nl

Niet tevreden over Massagedates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Massagedates is een seks datingsite met fictieve profielen. Bovendien worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat onze experts onderzochten op massagedates.nl en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door experts. Kom erachter wat de betere casual dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

massagedates review

massagedates is een dating site met daarop nep profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen eerst een heel creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan 17 euro tot €219,50 . Hoe het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd bericht. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon tenminste €1,10 per chatbericht. Bij de meest voordelige creditpakket rekenen ze zomaar 1,75 euro per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te krijgen via deze datingwebsite al zeggen ze meestal dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Massagedates.nl?

Dus ben je een van de leden van massagedates, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor massagedates.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

massagedates uitschrijven

Vaak maken dit soort dating websites het de gebruiker vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de makkelijke methode te vinden om je hier uit te schrijven. Je massagedates account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://massagedates.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en selecteer waarom je je profiel wilt verwijderen.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
  5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om je e-mailadres te bewaren om jou na het uitschrijven op de hoogte te kunnen houden. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mail-adres gegevens geheel te verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je massagedates eventuele contact punten en chat berichten raak je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jurre (47 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Massagedates.nl niet aan Hoe kan je me een massage geven als je niet durft af te

Hoe kan je me een massage geven als je niet durft af te spreken?

auteur van de beoordeling
Mr. (38 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Massagedates.nl niet aan Een website met valse beloftes, leugens noem ik het want

Een website met valse beloftes, leugens noem ik het want alles wat ze willen is dat je kredit pakketten koopt en die kosten wel meer als 75 euro..

auteur van de beoordeling
William (68 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Massagedates.nl niet aan Vind het maar lastige vrouwen waar niets mee is te

Vind het maar lastige vrouwen waar niets mee is te regelen. Op vragen wordt er niet ingegaan maar worden boos als ik hun vragen niet beantwoord.

auteur van de beoordeling
MassageLover (30 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Massagedates.nl aan Veel te veel moeite doen voor iets wat langdradig

Veel te veel moeite doen voor iets wat langdradig is. Heb wel twijfels of het daar wel echt is dus heb het risico niet genomen om veel geld te verspillen. Het zijn wel mooie foto's en de vrouwen komen niet onvriendelijk over. Dus drie sterren krijgen ze van mij, er is gewoon wat wrijving met hoe ik het zie en de vrouwen die daar zijn ingeschreven. Ik vind dat het niet langer dan een week hoeft te duren.

auteur van de beoordeling
Nol (63 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Massagedates.nl niet aan Leuk om alleen maar te praten over massages terwijl er

Leuk om alleen maar te praten over massages terwijl er nooit geen afspraak van komt. Ik kan beter gewoon lekker naar een massage salon gaan met happy end.