logo Rijpeseksdate.nl

Rijpeseksdate.nl

Niet tevreden over Rijpeseksdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpeseksdate is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. rijpeseksdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpeseksdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpeseksdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpeseksdate review

Rijpeseksdate is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met vele berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste 10 euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al beweren ze vaak dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op rijpeseksdate.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijpeseksdate, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor rijpeseksdate.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

rijpeseksdate profiel verwijderen

Je rijpeseksdate account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel (directe link "rijpeseksdate.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account te verwijderen.

Let op: Je rijpeseksdate eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Louis (67 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Rijpeseksdate.nl niet aan Beste luitjes,

Zo'n pakket credits

Beste luitjes,Zo'n pakket credits aanschaffen was al duur, ze zijn ook nog eens zo op. Maar wat krijg je er nou voor terug? Niks! Vrouwen willen daar alleen maar kletsen en werken voor die site. Het betreft nu de site rijpeseksdate.nl, weet waar je aan begint. De rijpe vrouwen die daar zoeken naar een seksdate zijn niet echt en dat weet ik voor honderd procent zeker. Mooi weer verhalen is wat daar de toon zet. Jan en alleman overtuigen om alleen maar credits te kopen, niet aan beginnen luitjes.Gr. Louis