logo Afspraakje.com

Afspraakje.com

30
Niet tevreden over Afspraakje.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afspraakje-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. afspraakje-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afspraakje.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor afspraakje-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afspraakje-com review

Afspraakje-com is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op afspraakje.com?

Dus ben je een van de leden van afspraakje-com, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor afspraakje.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

afspraakje-com uitschrijven


Je afspraakje-com account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "afspraakje.com/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je afspraakje-com eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Teus (82 jaar) 06 mei 2019
Ik raad Afspraakje.com niet aan Ze zijn ineens met de noorderzon

Ze zijn ineens met de noorderzon vertrokken. Het is nu een hele andere site geworden. Wat vreemd

auteur van de beoordeling
Escape (47 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.com niet aan Ik had deze site veel eerder moeten tegenkomen

Ik had deze site veel eerder moeten tegenkomen zeg. Ik heb inmiddels ook de algemene voorwaarde gelezen van afspraakje.com en een afspraakje is daar niet mogelijk. Jammer dat ik er al wat geld heb ingestoken, en elke euro is een euro teveel. Het was ook te mooi om waar te zijn, al die verhaaltjes.

auteur van de beoordeling
Lover (48 jaar) 23 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.com niet aan Ik ben een gangbang liefhebber en ik weet dat niet iedere

Ik ben een gangbang liefhebber en ik weet dat niet iedere vrouw zich hiervoor leent. Maar ik werd echt overspoeld met vrouwen die zich willen laten nemen in een gangbang. Maar niemand zal ooit afspreken met je en ben er toch weken mee bezig geweest. Conclusie, totaal niet safe op afspraakje.com.

auteur van de beoordeling
Rinus (49 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.com niet aan Oplichters, wat een ratten zijn dat

Oplichters, wat een ratten zijn dat zeg. Ze maken echt misbruik van je, het draait alleen maar om kopen, kopen en kopen!

auteur van de beoordeling
Anoniempje (35 jaar) 14 Jun 2018
Ik raad Afspraakje.com niet aan Ik dacht aan de domeinnaam te zien dat er een afspraakje

Ik dacht aan de domeinnaam te zien dat er een afspraakje was te regelen. Tot op de dag van vandaag is er geen afspraakje mogelijk met een dame.