logo Flirtneuken.nl

Flirtneuken.nl

Niet tevreden over Flirtneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtneuken is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtneuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtneuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtneuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtneuken review

Flirtneuken is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met overdreven veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op flirtneuken.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtneuken, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtneuken.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtneuken uitschrijven

Je flirtneuken account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirtneuken.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtneuken eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!