logo Gaydatingapp.net

Gaydatingapp.net

Niet tevreden over Gaydatingapp.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gaydatingapp-net is een casual datingsite met fictieve profielen. Bovendien worden berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Zie wat de experts onderzochten op gaydatingapp.net en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de meest betrouwbare erotische dating site zijn met eerlijke profielen en zonder eigen berichten centrales

gaydatingapp-net review

gaydatingapp-net is een seks dating site met daarop fake profielen die door deze site zelf zijn gecreëerd. De berichtjes die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je direct een creditpakket inkopen van ten minste meer dan €17,-, oplopend tot ruim 200 euro . Hoe prijziger de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd credtis. Niettemin betaal je bij de duurste credit-pakket nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je maar liefst €1,75 per chatbericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te scoren al doen ze meestal overkomen dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Gaydatingapp.net?

Toevallig een van de gebruikers van gaydatingapp-net? Ons advies is om je meteen account op te zeggen en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gaydatingapp.net. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

gaydatingapp-net profiel verwijderen

Meestal maken sites als gaydatingapp.net het je zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de experts de juiste methode te vinden om je gaydatingapp-netprofiel te verwijderen. Je gaydatingapp-net profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede surf je naar: "http://gaydatingapp.net/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie te beëindigen

Let op: Je gaydatingapp-net eventuele resterende credits en berichten gaan verloren na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ivan (60 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Gaydatingapp.net niet aan Helaas moet ik jullie deze website afraden, ze maken

Helaas moet ik jullie deze website afraden, ze maken misbruik van het feit dat sommige mensen opzoek zijn naar een date en even een keertje wat anders als grinder willen gebruiken. Je kan zoveel crediet kopen als je wilt maar je komt in aanraking met getrainde chat operators die erop uit zijn jou zoveel mogelijk credit pakketten te laten kopen, laat je niet opnaaien en sla gaydatingapp over.

auteur van de beoordeling
Apje (68 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Gaydatingapp.net niet aan Dit zijn internet oplichters heb een recent een stuk over

Dit zijn internet oplichters heb een recent een stuk over gelezen dat er enorm veel gedupeerde zijn.

auteur van de beoordeling
Pielemuis (33 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Gaydatingapp.net niet aan Dit betreft helemaal geen gaydating app, dit is een manier

Dit betreft helemaal geen gaydating app, dit is een manier om te lokken!

auteur van de beoordeling
Zaadstaaf (54 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Gaydatingapp.net niet aan Niet aan beginnen alsjeblieft, dit zal je een hoop ellende

Niet aan beginnen alsjeblieft, dit zal je een hoop ellende besparen. Met mooie woordjes proberen ze je in te palmen.

auteur van de beoordeling
Stijn (46 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad Gaydatingapp.net niet aan Wat apart dat iedere man daar een grote staaf heeft

Wat apart dat iedere man daar een grote staaf heeft terwijl niet iedere man zo'n joekel heeft hangen. Overspeold met berichtjes van mannen met hele grote staven! De stats zijn overweldigend als ze je het vertellen en of laten zien. Maar er is alleen maar gepraat en je komt er niet doorheen om een afspraak te maken. Sommige mannen lullen er zelfs overheen en dat noemt zich een gay vent. Nou hier is geen dating mogelijk met de man van mijn fantasie. Nou toedeloe.