logo Gaydatingapp.eu

Gaydatingapp.eu

Niet tevreden over Gaydatingapp.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gaydatingapp is een erotische datingsite met neppe profielen. De berichten worden tevens beantwoord door betaalde chat operators. Lees wat onze experts van gaydatingapp.eu vinden en waarom deze datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Zie wat betere erotische dating site zijn met echte profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

gaydatingapp review

gaydatingapp is een casual datingwebsite die gebruik maken van nep profielen die ze zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters worden getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je dan ook meteen credits vooruitbetalen van minstens ruim 17 euro tot wel 219,50 euro per creditpakket. Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd bericht. Desondanks betaal je bij de hoogste creditbundel als nog wel ruim één euro per berichtje. Bij een creditpakket kost het je 1,75 euro per berichtje. Daarna is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben al zeggen ze veelal dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Gaydatingapp.eu?

Toevallig een van de gebruikers van gaydatingapp? Wij raden je aan om je per direct uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder fictieve profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gaydatingapp.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

gaydatingapp account verwijderen

Vaak maken dit soort seks dating sites het hun leden zo lastig als mogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je gaydatingapp profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://gaydatingapp.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te beëindigen

Let op: Je gaydatingapp eventuele tegoed en chat berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Peter (25 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Gaydatingapp.eu niet aan In de gebruikersvoorwaarde staat het geschreven! afspreken

In de gebruikersvoorwaarde staat het geschreven! afspreken is niet mogelijk dit is bedoeld voor entertainment doeleinde, nou dan het het op voor deze jonge!

auteur van de beoordeling
Bram (34 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Gaydatingapp.eu niet aan Zoek door naar een andere website want dit is hem niet,

Zoek door naar een andere website want dit is hem niet, neem dat maar van mij aan.

auteur van de beoordeling
Gap (47 jaar) 30 Apr 2019
Ik raad Gaydatingapp.eu niet aan Het zo vervelend om telkens fout te zitten en daardoor

Het zo vervelend om telkens fout te zitten en daardoor veel geld te verliezen. Ik geef echt meer dan voldoende opties en mogelijkheden maar de mannen werken daar alleen maar tegen. Het heeft geen nut om nog langer door te gaan want dating met mijn gay man is niet mogelijk. Althans, het lijkt erop alsof ze mij aan het lijntje houden.

auteur van de beoordeling
2hot (36 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad Gaydatingapp.eu niet aan Alleen maar gepraat maar ze staan wel allemaal open voor

Alleen maar gepraat maar ze staan wel allemaal open voor een trio met mij en mijn vriendin. Wij hebben er nu bijna 100 euro inzitten en dat is denk ik wel genoeg. Over een afspraakje beginnen daar is uit den boze, sommige worden ineens heel gemeen, kort of of komen met prietpraat. Wij geloven niet meer in gay dating, het is klaar en goed zo.