logo Radiodating.nl

Radiodating.nl

9
Niet tevreden over Radiodating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Radiodating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. radiodating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts radiodating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor radiodating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Radiodating review

Radiodating is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op radiodating.nl?

Dus ben je een van de leden van radiodating, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor radiodating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

radiodating uitschrijven


Je radiodating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "radiodating.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je radiodating eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!