logo Flirtcontact.nl

Flirtcontact.nl

Niet tevreden over Flirtcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtcontact review

Flirtcontact is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op flirtcontact.nl?

Dus ben je lid van flirtcontact, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtcontact.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtcontact uitschrijven


Je flirtcontact account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirtcontact.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je flirtcontact eventuele credits vervallen direct hierna!