logo Flirtenmetshemales.nl

Flirtenmetshemales.nl

Niet tevreden over Flirtenmetshemales.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtenmetshemales is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtenmetshemales berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenmetshemales.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenmetshemales zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenmetshemales review

Flirtenmetshemales is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op flirtenmetshemales.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirtenmetshemales, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtenmetshemales.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

flirtenmetshemales account verwijderen

Je flirtenmetshemales account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (of surf naar "flirtenmetshemales.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je flirtenmetshemales eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!